لیزر موهای زائد دائمی نیست. الکترولیز می تواند دائمی باشد.
لیزر موهای زائد مو با سرعت بسیار بیشتری یک ناحیه تحت درمان را پوشش می دهد. الکترولیز در هر بار یک فولیکول را از درمان می کند.
لیزر از بین بردن مو تنها برای موهای تیره جواب می دهد. الکترولیز به رنگ مو وابسته نیست.
لیزر از بین بردن مو نیازمند چندین درمان با فاصله زمانی 4 هفته است. الکترولیز فولیکول مو را پس از اولین درمان از بین می برد.
هر دوی آن ها پتانسیل ایجاد جای زخم را دارا هستند.
اگر مو دارای رنگدانه باشد، لیزر درمان بهتری خواهد بود.
مطلب مرتبط : لیزر موهای زائد زیر بغل
ما دارای دستگاه لیزر کندلا برای از بین بردن مو هستیم، هم چنین در طی چندین سال گذشته دستگاه زیبایی الکترولیز را در دسترس داریم. بیمارانی که عادت به استفاده از سیستم الکترولیز داشته اند، اکنون با دستگاه لیزر بسیار خوشحال تر و راضی تر هستند.
لیزر از بین بردن مو در بیماران بسیاری می تواند دائمی باشد. ممکن است میزان کمی رویش مجدد مو، در طی سالیان رخ دهد که نیازمند انجام لیزر یادآور سالیانه است. هرچه رنگدانه های مو بیشتر باشد، نتایج لیزر بهتر و سریع تر خواهد بود. انرژی ایجاد شده توسط لیزر، رنگدانه های موجود در ریشه مو را هدف گرفته و فولیکول را با گرمای زیاد از بین بردن می برد. متاسفانه اگر رنگدانه ای وجود نداشته باشد، یا رنگدانه ها خاکستری یا بلوند باشند، لیزر نتیجه مثبتی در بر نخواهد داشت.
در بیمارانی که موهای بلوند یا خاکستری دارند، الکترولیز می تواند کمک کننده باشد. الکترولیز دائمی نبوده و نیازمند درمان های مجدد و یادآور است.
لیزر از بین بردن مو در مقایسه با الکترولیز
مطلب مرتبط : لیزر موهای صورت
هردو روش لیزر و الکترولیز می توانند درمان های موثری باشند. برخی از ملاحظات مهم که باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:
لیزر مو بسیار سریع تر از الکترولیز است. لیزر از بین بردن موهای کمر می تواند فقط مدت زمان کوتاهی به اندازه 15 دقیقه به طول بیانجامد. برای این ناحیه، الکترولیز حداقل 4 ساعت زمان خواهد برد.
لیزر مو بسیار ارزان تر از الکترولیز است زیرا موثرتر عمل می کند.
الکترولیز می تواند موهای بلوند و سفید را از بین ببرد، اما لیزر تنها برای موهای تیره موثر است.
لیزر مو تنها می تواند موهایی را که در مرحله آناژن هستند، مورد هدف قرار دهد، در حالیکه الکترولیز تمام موها را صرف نظر از فاز رشدشان مورد هدف قرار می دهد.
لیزر از بین بردن مو در مقایسه با الکترولیز
نور لیزر، گرما را به چندین مو انتقال داده و سلول هایشان را از بین می برد. الکترولیز هر تار مو را مورد هدف قرار می دهد و هر بار با سوزن جراحی فولیکول مو را نابود می کند. اگر الکترولیز به درستی انجام نشود، ممکن است کمی ترسناک باشد. لیزر باعث ریزش دائمی موها شده، روی نواحی بزرگ متمرکز است و بازگشت ندارد.
لیزر از بین بردن مو در مقایسه با الکترولیز
لیزر از بین بردن مو در اکثر موارد از الکترولیز برتر است. لیزر می تواند نواحی بزرگی را که به وسیله الکترولیز قابل درمان نیستند، پوشش دهد، زیرا الکترولیز تکنیکی است که در واقع هر مو را در یک مرحله از بین می برد. از سوی دیگر، لیزر از بین بردن مو برای موثر بودن و اثرگذاری، نیازمند موهای قهوه ای تیره و یا مشکی است. بنابراین الکترولیز می تواند یک گزینه و انتخاب برای موهای سفید، بلوند یا خاکستری باشد.
هم چنین لیزر از بین بردن مو، به اندازه کافی دقت لازم جهت انجام جزئیات را، مانند فرم دهی به ابروها، دارا نیست. این قضیه عامل دیگری است که باعث می شود من به نزدیک ترین الکترولوژیست خود مراجعه کنم.
لیزر از بین بردن مو از الکترولیز برتر است.
مطلب مرتبط : هزینه و قیمت لیزر موهای زائد با دستگاه الکساندریت
لیزر از بین بردن مو به دلایل بی شماری بسیار بهتر از الکترولیز است. لیزرها یک پرتو نور بسیار متمرکز ایجاد می کنند که در عمق پوست نفوذ کرده و در همان جا مقدار کنترل شده ای از گرما را آزاد می کنند. این انرژی نوری توسط رنگدانه های موجود در فولیکول های مو جذب می شود. لیزر برای کسری از ثانیه پالس های خود را ساطع می کند، همین میزان زمان، کافی است تا تعداد بی شماری از فولیکول ها به یک باره از بین برود و پوست اطراف آن بدون آسیب باقی بماند. با هر درمان حدودا بین 15 الی 30 درصد نابودی طولانی مدت برای موها، هنگامی که از پارامترهای بهنیه استفاده می شود، مشاهده شده است.
الکترولیز یک روش از بین بردن مو است که در آن یک سوزن ظریف و نازک به شکل عمیقی در فولیکول مو قرار داده می شود تا این فولیکول با استفاده از جریان الکتریکی از بین برود. با این وجود این روش بسیار ناراحت کننده و آهسته است. معمولا ماه ها و جلسات مراجعه زیادی حتی برای نواحی کوچک مانند قسمت بالای لب، جهت درمان لازم است. درمان الکترولیز به شدت به اپراتور وابسته است و موفقیت در از بین رفتن موها در میان بیماران، متفاوت است. همین امر باعث می شود این روش در مناطق بزرگ غیر عملی باشد.
موضوعات مرتبط:
برچسبها: